вторник, 31 март 2009 г.

Как да преборим депресията

След като ви показах част от смисъла на живота в предната си статия, след като ви показах как да премахнете натрапчивите мисли, сега ще ви покажа и как да се избавите от всякакъв род умствено напрежение.

Нямам намерение да рекламирам никакви хапчета, ампулки или каквито и да било други медикаменти, защото според мен най-успешният лек срещу депресията е просто да не й позволите да ви превземе. Водете такъв живот, какъвто ви прави най-щастливи, поне дотолкова, доколкото го позволяват обстоятелствата.

И все пак ако нещата закъсат, ако докторът се откаже да се занимава с вашата перманентна унилост и апатия към живота, опитайте поредният гениален болярски продукт...



Тези търновци никак не си поплюват. Сякаш оралните им страсти не бяха достатъчни, ами са решили да използват за реклама и лошото настроение на хората. Може пък наистина да помага, тези не съм ги опитвал.

Мисля си обаче, че имат право. В крайна сметка, българинът освен, че е нимфоман или воайор, е и в голяма степен депресиран. Не случайно сме на последно място в ЕС по оптимизъм... Депресирани, сексуални маняци... Дали сме наистина такива?

Но както и да е. По-важното е, че при този продукт е отстранен един много важен проблем. Ако предният продукт бе с ограничена целева група (б.а. само дамите), то този си има опаковка не само в синьо, но и в...



Помислили са за всичко тези боляри. Между другото аз наистина обожавам Търново, но само там съм виждал жилищен блок залепен за трибуна на стадион... И това ако не е предприемчивост?! Стоите си с Иван-Асен на тераската, пийвате биричка, а отдолу се вихри местното дерби между Етър и Локо (Горна Оряховица). При това напълно безплатно. Само не хвърляйте бутилките през терасата, че може да ударите някой фен от трибуната...

Но нека се върнем на "фа-флите". Този път те са препоръчителни за "зли" хора и лекуват лакомия. Последното сякаш е своеобразен автогол. Че нали от лакомията се правят пари... Американците така си издържат цялата икономика!!! Или поне доскоро... :)))

Този път няма да задълбавам в брилянтните маркетингови послания. Може да им се насладите като щракнете върху снимката, тя ще се уголеми и спокойно ще прочете всички бисери.

И както си пише, "не прекалявайте"! Тайната на живота е в балансираното хранене.

Няма коментари: