вторник, 31 март 2009 г.

"Орални страсти"

На какви ли неща не попадам в последно време. Хората се възползват изключително предприемчиво от кредитната криза и общо взето я използват като брилянтна реклама.

Така наскоро се натъкнах на няколко надписа от типа на "Кризисни цени! Купувайте братя!" или "Супер кризисно намаление". Днес на път за изпит сутринта се сблъсках и със следния надпис на вратата на сградата, в която уча: "Затваряйте вратата БЕ! В криза сме!"

Днес обаче останах изумен от един продукт на "ВАЦИ" ЕООД Велико Търново, наречен "Орални страсти". Съвсем не очаквайте, че може да се сдобиете с него в близкия сексшоп (това звучи много смешно, като секси шоп или шоп за секс). Всъщност може да го намерите из магазините за хранителни стоки на старопрестолния град.

Аз любовта си към Търновград не мога да я скрия. Това място е магическо, а с този продукт вече съвсем ме плени.

Ако се питате какъв е този продукт, няма да ви мъча повече, ето го:


Кой каза, че не сме предприемчиви? :)

Тези "фа-фли" трябва да призная са изключително вкусни. Има обаче едно нещо, което доста ме разтревожи. Един от надписите на етикета гласи: "...яж ги сама!". Не разбирам защо този толкова предприемчив мозък е решил да ограничи целевата си група само до дамите и евентуално мъжете с женски наклонности. Не че де що имаше мъж из офиса ни не ги опита, вкусни са...

В крайна сметка, не мога да отрека, че подобен рекламен ход със сигурност ще има ефект. Българинът категорично си пада воайор, нимфоман и общо взето де що има "секс" му привлича вниманието. Така че това си е чисто и просто удар право в целта!

Затова ако искате да изгоните стреса, да повдигнете... настроението, да бъдете погалени по центъра на удоволствието, да прогоните черните и натрапчиви мисли и най-егоистично да се насладите на този прилив на възбуда, опитайте "Орални страсти". Това е "фа-фла" чудо и се препоръчва дори и от не толкова добрите психоаналитици, като моя милост.

Опитайте "фа-флата", която би разбила всички страхове на Оруел и той не би написал "1984", защото "ти не си под видеонаблюдение"!

И запомни: Яж ги сам/а!

Няма коментари: